Stubfræsning
Find lokal håndværker til at hjælpe dig her

Har du en træstub der skal fjernes? Her får du vigtig viden og gode råd så du undgår ulykker
citat Det er bestemt ikke ufarligt at betjene en stubfræser, som er en kraftfuld maskine. Vi fraråder på det kraftigste at du selv kaster dig ud i projektet – det kræver erfaring og særlig viden.
Jens Petersen - Alslev Anlægsservice
Jens Petersen
Alslev Anlægsservice

Hvor?

Hvad koster en stubfræsning?

Prisen på en stubfræsning afhænger af flere faktorer bl.a. stubbens størrelse; både højden, og særligt, bredden. Men især dybden der skal fræses i, afgør prisen. Hvis der skal fræses dybere end 30 cm er det ofte dyrere end ellers. Mange anlægsgartnere tilbyder gratis besigtigelse, så kontakt evt. din lokale anlægsgartner og få et overslag på din opgave.

Du kan også leje en stubfræser selv – hvilket kan gøres i prislejer på ca. 800-2000 kr. for én dag, afhængigt af stubfræserens kvalitet og kapacitet. Men pas nu på, det kan være farligt arbejde – især når man ikke har erfaring med det. Og økonomisk set er der ikke det store at spare ved at gøre det selv. Vi anbefaler på det kraftigste, at du får en professionel til at fræse stubben, da alt således går efter alle kunstens regler, og for din maksimale sikkerheds skyld.
Stubfræsning pris

Før du kontakter din fagmand

Det er vigtigt at du undersøger/overvejer hvordan fagmanden, med maskinen, kan komme ind og ud af haven/området hvor der skal fræses. Gør dig klare overvejelser om området og det omkringliggende inden du kontakter din fagmand – og orienter ham om diverse relevante mål, så maskinen vil være i stand til at komme ind på området. De fleste maskiner skal bruge minimum 90 cm i bredden ved adgangsveje.

Du skal desuden være meget opmærksom på, om der ligger kabler eller andet i jorden hvori der skal fræses.

Ny terrasse?

Få inspiration, tips og priseksempler
Læs mere her